Varför Eva Palmgren?

 

Född och uppvuxen i Sverige, flyttade jag till Florens 1987, efter att ha avslutat mina språkstudier. Jag har yrkeserfarenhet inom många olika områden men framförallt inom hotell och turist-branchen.

Jag är aktiv som free-lance översättare sedan 20 år och har dessutom lång erfarenhet som språklärare vid flera privata språkskolor.

 

översättningar

Jag översätter inte bara till och från mitt modersmål, men även mellan andra språkkombinationer, i ständig kontakt med kunden för att kunna garantera en utmärkt kvalitet, speciellt då det gäller tekniska och vetenskapliga översättningar

 

Gratis kostnadsförslag

Bara efter att ha granskat texten tillsammans med kunden, kommer Ett slutligt kostnadsförslag att utfärdas, beroende även på textens svårighetsgrad och hur brådskande arbetet är.

 

Konkurensmässiga priser

Att vända sig direkt till en free-lance översättare, innebär eliminering av kostnader för mellanhänder (översättningsbyråer etc.), men framförallt är det en garanti för högre kvalitet på översättningen eftersom du alltid kommer att ha kontakt direkt med översättaren.

 

Punktilghet och leverans

Jag respekterar alltid den överenskomna leveranstiden, som bestämts med kunden vid beställningen

Leverans via Internet, CD-Rom eller rekommenderad post

 

Alltid högsta kvalietet

Jag är alltid tillgänglig för kontroller av en levererad översättning såväl som för bearbetning, eftersom mitt mål är att leverera ett arbete som till fullo tillfredställer kundens behov och önskningar.

 

  |  Tillbaka  |